parallax background

July 11, 2018

“AMORRA is een onbekend vakantie-eiland. Het ligt niet ver van de Italiaanse kust. Aan het begin van deze bloedhete zomer ging ik er samen met een paar vrienden heen. Wat daar vervolgens precies is gebeurd; ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat ik op een gegeven moment helemaal alleen was. En dat ben ik nu nog steeds.
Sommige gebeurtenissen zijn onverklaarbaar. Sommige herinneringen - of misschien wel alle - zitten slechts in één persoon. Maar zijn ze daarom minder belangrijk?
Ik vertel u wat ik weet. Het is aan u om daar een voorstelling bij te maken.”


Zomer 2018. Een felroze komeet raast recht op het party-eiland AMORRA af. Adam springt van een klif en belandt in een wereld onder de oceaan. Hier smelten spel, visuals en sounddesign samen tot een trip van buitenaards formaat.


Studio AMORRA neemt je mee naar een halfverborgen universum op de Parade waar droom en nachtmerrie, humor en horror, held en sukkel recht tegenover elkaar staan. Een zoektocht naar vrijheid, maar ook naar houvast en moraal. Dat te vinden blijkt niet zo makkelijk als vroeger.

Een verhaaltje voor het slapen, the adult way. Fijne reis.