parallax background

July 2, 2018

Studio AMORRA bestaat uit een groep jonge, autonome kunstenaars met één opdracht: het brengen van een explosieve ode aan de binnenwereld van ons publiek.


Op een dag – je bent die waarschijnlijk vergeten – keerde je je sprookjesboek de rug toe. Het gebeurde. Je deed gewoon wat de rest ook deed. Maar het maakte je een dief van je eigen geluk. Studio AMORRA geeft gehoor aan dit gemis. Wij maken voedsel voor die oeroude kern.


Studio AMORRA brengt high-tech theater naar de Parade. Met behulp van een video wall geven wij je toegang tot een geheel nieuwe dimensie. Wij worden technisch ondersteund door SONY.

Tekst & Spel Harm Duco Schut (Toneelgroep Amsterdam, vanaf oktober te zien in Niemand in de Stad) Visueel Anouk van Kalmthout (Nationale Opera & Ballet, de Volkskrant) www.anoukvankalmthout.com Visueel & Animatie Jeroen Hoogaars (Bakermat, Fresku, Nike) Original Score & Sounddesign Nicholas Robert Thayer (The Bloody Beetroots, House of Makers) nicholasrobertthayer.com Camera Stef van Wijk Scooterboy Ali Sultan Slang van de Nacht Doppelgang Planning & Productie Mirthe van Merwijk (Wende) Productie, PR & Marketing Maarten Jacobi (Zoom.nl, SHUTR) Dramaturgie Vera Hoogstad Techniek Bram van Gameren Powered by SONY Met dank aan De Parade Het Nieuwe Kader Toneelgroep Amsterdam Sweco Nederland